Korealainen keittiö on minulle todella vieras, mutta Googletamalla adobo reseptiä, kävi ilmi että kyseinen resepti on Filippiinien epävirallinen kansallisruoka missä käytettään possua tai kana. Resepti kopioin appelsiinejahunajaa.blogi sivuilta sen makumaailma yllättää sekä valmistus on yksinkertainen.
150 gr kiinteää tofua
5 silputtua valkosipulin kynttä
½ dl balsamikastiketta
½ dl soijakastiketta
2 tl tummaa sokeria (käytin tumma siirappia )
1 punainen chilipippuri murskattuna (tai 1 tl chilijauhetta)
1.5 rkl öljyä paistamiseen
Tofu leikataan kuutioiksi,ja sienet halkaistaan.Pienet sienet voi jättää kokonaisiksi.
Balsamikastiketta soijakastike,chili ja sokeri(siirappi) sekoitetaan ja laitetaan pussiin ,johon lisätään tofukuutiot sekä herkkusienet.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti