Lupaan valmista uutta ja
monipuolista ruokaa ...huh, tulin oikein tänne lupamaan :)
Nyt kun olen
"äänen" sen sanonut, voin ylpeänä esittää ensimmäisen reseptin
mikä odotti kauan ennen kun olin valmis "sotkemaan" pannua.
Silakka syön aina kun sitä
on tarjoilla mutta tänään paistoin ensimmäisen kertaa elämässä silakkaa.
Miksi en ole edes vaivautunut kokeilemaan, syitä on monia , haju, inhoan
kalan käsittelyä, kenties liian
aikavievä. Nyt tekosyyt stop ja asiaan :
Kala :
100 gr.silakkafileita
125 gr. piparjuurituorejuustoa
suola, pippuria
1 dl.ruisjauhoja
Kapritahna :
2dl. ranskankermaa
2 rkl.silputtuja kaprista
2 rkl. dijonsinappia
Sekoita ainekset kylmäksi kastikkeeksi
Piparjuuritahna silakoiden väliin :
Oma tekoinen tai kaupasta ostettu piparjuuritahna + kaupan valmista tzatziki kastiketta
Toki voi käyttää piparjuurituorejuustoa.
Levitä piparjuurituorejuusto puolelle silakkafilestä ja aseta loput fileet kansiksi. Suola fileet ja kierittele ne ruisjauhoissa. Paista kullanruskeaksi voissa n.5 min,molemmin puolin.Pannu ei saa olla liian kuuma.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti