Rakastatko
suklaata ja kaikkea makeaa? Tässä on sinulle täydellinen resepti:
suklaalevypiirakka.
Joulusta
on selvitty mutta suklaa vuorista ei .Tätä herkkua on helppo
lahjota mutta kun sitä tule enemmän mitä pysty syömään,olemme
pulassa. Tässä yksi ratkaisu mihin voimme käyttää suklaata ja
pakasta.
Ohje
on naurettavan yksinkertainen
*
Pakastimesta löytyi Myllyn Paras Lehtitaikinalevyä
*
Kaapista Brunberg Tumma 53% suklaata
*
Mariannen karkkia
*
Pähkinöitä
1.
Kaulitse taikinat suorakaiteen muotoiseksi levyksi. Levyn tulee olla
reunoiltaan suklaalevyä isompi.
2.
Laita suklaalevy taikinan keskelle ja tee taikinan reunoihin viillot.
Voit tehdä ne terävällä veitsellä tai saksilla.
3.Taita
taikinasuikaleet suklaalevyn päälle vuorotellen kummaltakin
puolelta. Suklaalevyn tulee peittyä kokonaan.
4.
Voitele vielä piiraat siirapilla, koristele Mariannen karkki
murskalla sekä pähkinöillä,ennen kuin laitat sen uuniin. Paista
200-225 asteessa noin 15 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti