perjantai 1. tammikuuta 2016

Suklaa taikinassa

Rakastatko suklaata ja kaikkea makeaa? Tässä on sinulle täydellinen resepti: suklaalevypiirakka.
Joulusta on selvitty mutta suklaa vuorista ei .Tätä herkkua on helppo lahjota mutta kun sitä tule enemmän mitä pysty syömään,olemme pulassa. Tässä yksi ratkaisu mihin voimme käyttää suklaata ja pakasta.

Ohje on naurettavan yksinkertainen

* Pakastimesta löytyi Myllyn Paras Lehtitaikinalevyä
* Kaapista Brunberg Tumma 53% suklaata 
* Mariannen karkkia 
* Pähkinöitä
1. Kaulitse taikinat suorakaiteen muotoiseksi levyksi. Levyn tulee olla reunoiltaan  suklaalevyä isompi.
2. Laita suklaalevy taikinan keskelle ja tee taikinan reunoihin viillot. Voit tehdä ne terävällä veitsellä tai saksilla.
3.Taita  taikinasuikaleet suklaalevyn päälle vuorotellen kummaltakin puolelta. Suklaalevyn tulee peittyä kokonaan.
4. Voitele vielä piiraat siirapilla, koristele Mariannen karkki murskalla sekä pähkinöillä,ennen kuin laitat sen uuniin. Paista 200-225 asteessa noin 15 minuuttia.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti