tiistai 20. toukokuuta 2014

Porkkanapihvit

Linssiset porkkanapihvit
  • 3 keskikokoista porkkanaa
  • 1 sipuli
  • sentin palanen inkivääriä
  • suolaa,pippuria
  • ripaus chiliä
  • 3 rkl hienoksi  jauhettua punaista linssijauhoapunaisista linsseistä jauhettua
  • 2 rkl oliiviöljyä +öljyä leivinpaperin päälle 
Raasta porkkanat raastimen hienolla terällä.Tee sama sipulille.Sipulista erittyy raastettaessa hieman nestettä, mikä on ihan ok. Raasta myös inkivääripala.

*Linssijauhon tein jauhamalla punaisia linssejä hienoksi jauheeksi.Linssien jauhaminen sujuu hyvin mauste/kahvimyllyllä. Sekoita kaikki ainekset ja anna massan levätä 20 minuuttia.Lämmitä uuni 190C-asteeseen.Sivele öljyä leivinpaperin päälle ja muotoile massasta 8 pihviä. Paista pihvejä uunissa 40 minuuttia,jonka jälkeen pihvit käännetään ja annetaan niiden paistua vielä 10 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti