2 dl.tomusokeria
1 tl.vanilja sokeria
4,5 dl. vehnäjauhoja
0,5 tl.suola
Suklaakuorutus :
100 gr.vegaanista tumma suklaata
pieni nokare kookosrasva
Taikinan valmistus .
Vatkaa tehosekoittimella margariini,
sokeri ja vanilja sokeri keskenään. Lisää jauhot ja suola ja
sekoitta kunnes kaikki ainekset ovat sekoittuneet,
Kieputa taikina tuore kelmuun ja pane
jääkaappiin vähintään 2 tunniksi,mieluiten yön yli.
Kauli jäähtynyt taikina jauhotetulla
alustalla tasaiseksi ,leikkaa taikinasta muottia apuna käyttäen
sydämiä. Paista 150 ast. n.18 min.Nyt muistin että itse paistoin
180 ast. Ja saman verran.Kumminkin pikkuleivistä tule kauniit kullan
ruskeat. Jäähdytä ritilalla. Suklaakuoruteen varteen sulattaa
suklaa ja kookosrasva vesihaudessa maltiliselsti sekoittaen. Dippaa
keksi sulaan suklaaseen ja jäähdytä kunnes suklaa on täysin
jähmettynyt.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti