tiistai 4. maaliskuuta 2014

Vegaanisia suklaaseen dipatut murokeksit

230 gr. vegaanista margariinia (sininen Keju)
2 dl.tomusokeria
1 tl.vanilja sokeria
4,5 dl. vehnäjauhoja
0,5 tl.suola

Suklaakuorutus :
100 gr.vegaanista tumma suklaata
pieni nokare kookosrasva


Taikinan valmistus .

Vatkaa tehosekoittimella margariini, sokeri ja vanilja sokeri keskenään. Lisää jauhot ja suola ja sekoitta kunnes kaikki ainekset ovat sekoittuneet,
Kieputa taikina tuore kelmuun ja pane jääkaappiin vähintään 2 tunniksi,mieluiten yön yli.

Kauli jäähtynyt taikina jauhotetulla alustalla tasaiseksi ,leikkaa taikinasta muottia apuna käyttäen sydämiä. Paista 150 ast. n.18 min.Nyt muistin että itse paistoin 180 ast. Ja saman verran.Kumminkin pikkuleivistä tule kauniit kullan ruskeat. Jäähdytä ritilalla. Suklaakuoruteen varteen sulattaa suklaa ja kookosrasva vesihaudessa maltiliselsti sekoittaen. Dippaa keksi sulaan suklaaseen ja jäähdytä kunnes suklaa on täysin jähmettynyt.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti