lauantai 15. maaliskuuta 2014

Macaron leivokset

Näyttää siltä että en tule ikinä maistamaan  oikeita macaroneja :(  
Ei onnistu macaronit vieläkään ja raivostuttavinta on, etten tiedä syytä. On katsottu videoita youtubesta ja luettu blogeja. Vielä en halua luovuttaa!
Tällä kertaa näytti taikina jo lupaavalta ,sain kiillon päälle, annoin kunnolla kuivua ennen uunin laitamista ,mutta uunista tuli samat litteät pikku leivät kuten aikaisemmat tekeleet. Maukkaita ovat,mutta ulkonäkö ei lähelleka nimensä vertainen.Poikakin sanoi,onko sillä väliä miltä näyttää ,kunhan vaan maistu hyvälle. Lohdutusta lapsen sanoista sekä maukasta pikkuleivistä. 




2 kommenttia:

  1. Näyttää täsmälleen samanlaisilta, mitä ite eka kertaa näitä tein. Eka ohje oli vaikeampi, sokerivettä piti keitellä tms, mutta toinen helpompi ja onnistui :) JAtka yrittämistä vaan :)
    Vanhassa blogissa ohje : http://rooselhe.vuodatus.net/lue/2009/05/macaronit

    VastaaPoista
  2. Kiitos ohjeesta, ainut mistä heräsi kysymys,miten kovaksi vaahdotat valkuaiset ?
    Reseptejä on miljoonia, yhdessä ohjeessa sanottiin että tule vatkata tasaa 9minutia,toisessa että huppu pitää olla. Jopa mantelijauhojen yhdistäminen valkuaisiin on pyhä toiminta. Onneksi eräs ranskalainen huippu kondiittori sanoi että kymmeniä kokeilujen jälkeen voit onnistua. Onneksi huono ulkonäkö makua ei pilaa

    VastaaPoista