Resepti löydyi itä
naapurin blogin pitäjän
sivuilta ,keksin nimi on suomennettu venäjänkielestä nimestä. Maku muistutta croissanteja mutta pienemässä koossa.Tapani on soveltaa alkuperäisestä
uutta ,sen takia taas kerran on keksin välissä pähkinöitä sekä suklaa
rouhetta. Taikinaan varteen
Tarvitset :
250 gr.rahka
200 gr voita
260 gr - 300 gr jauhoja
1 tl. leivinjauhetta väliin sokeria , kanelia, pähkinän tai suklaarouhetta
Tarvitset :
250 gr.rahka
200 gr voita
260 gr - 300 gr jauhoja
1 tl. leivinjauhetta väliin sokeria , kanelia, pähkinän tai suklaarouhetta
-------------
Tässä vegaaninen versio kekseistä :
1 pk.Karan kookoskerma
160 gr keiju sinistä margariinia
1,5 tl. leivinjauhetta
300-350 gr jauhoja
Ota voi ajoissa huoneenlämpöön. Leikkaan yleensä voin pienemmiksi paloiksi niin se pehmenee nopeamminVatkaa pehmeä huoneenlämpöinen voi ja rahka keskenään, Lisää myös kuivat ainekset ja sekoita tasaiseksi.
Tässä vegaaninen versio kekseistä :
1 pk.Karan kookoskerma
160 gr keiju sinistä margariinia
1,5 tl. leivinjauhetta
300-350 gr jauhoja
Ota voi ajoissa huoneenlämpöön. Leikkaan yleensä voin pienemmiksi paloiksi niin se pehmenee nopeamminVatkaa pehmeä huoneenlämpöinen voi ja rahka keskenään, Lisää myös kuivat ainekset ja sekoita tasaiseksi.
Kauli taikina jauhoitetulla alustalla.
Taita puoleksi ja taita vielä kerran ja nipistä yksi reuna yhteen
Vuoraa kaksi isoa uunipeltiä leivinpaperilla.
Lämmitä uuni 200 ast.Paista uunin keskitasolla n. 10-15 min.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti