1pk. isoa lehti tai voitaikina (ei levyjä)
Täyte :
1 marsipaanin pötkö (minulla ei mennyt kokonainen pala )
1,5 dk unikonsiemeniä
3 rkl vettä
Rommia tai rommiesanssia maun mukaan ( 5 tippa )
3 rkl. fariinisokeria
2 rkl .voita (sulatettuna )
Liotta unikonsiemenet "rommissa" puolisen tuntia, lisää fariinisokeri, raastettu marsipaani sekä sul.voi .Anna vetäytyä huoneenlämmössä.Minulla siihen meni 24 tuntia , mutta 30 min. riittää.
Sulata lehtitaikina.Kaaviloi sulanut taikina leivinpaperin päällä ,levittä täyte ja kääri rullalle.Leikkaa pötköstä terävällä veitsellä noin ½ cm:n paksuisia viipaleita ja laita ne uunipellille.
Paista 225-asteisen uunin keskiosassa n. 10 -15 min kauniin värisiksi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti