keskiviikko 10. joulukuuta 2014

Joulupöydän kalan täytteiset krustadit

 Muistutan että nämä herkut sopivat myös Joulun pöydälle.
 Et menetä kallista aika näitä tehdessä.Näitä alkaa näkyä jo ravintoloiden menyyssä.





Kaupan hyllystä löytyi jotain mielenkiintoista mitä aikaisemmin en ole huomannut. Saman tien etsimään reseptejä ja nyt tule kokeilla miltä maistuu nuo salaperäiset kuoret .Tässä pari reseptiä myös teille: 

  • 1 pkt valmiita krustadeja (24 kpl)
  • n. 1 dl kirjolohen mätiä
  • 0,5 punasipulia
  • 0,5 prk ranskankermaa
  • n. 50 g maustamatonta tuorejuustoa
  • mustapippuria
  • ripaus suolaa
  • ruohosipulia koristeeksi
Sekoita moussen ainekset ja pursota täyte valmiisiin krustadeihin juuri ennen tarjoilua. Koristele ruohosipulisilpulla.

Kylmäsavulohikrustadit
48 kpl pientä krustadia

140 g kylmäsavulohta
50 g valkosipulin tuorejuustoa
150 g turkkilaista jogurttia
1/2  sipuli 
puolikas kourallinen tuoretta tilliä
suolaa
valkopippuria

Koristeluun:
Kylmäsavulohta ja tuoretta tilliä

Silppua kylmäsavulohi ja tilli pieneksi silpuksi. Sekoita keskenään paloiteltu lohi, jogurtti, tuorejuusto, tilli ja mausteet . Täytä krustadit ja koristele savulohella sekä tillillä.

3 kommenttia:

  1. Varmasti hyviä! Mistä kaupasta löytyy noita kuoria?

    VastaaPoista
  2. Löydät joko K-marketista tai Citymarketistä.Kokeile erillaisia makuja, et tule pettymään.

    VastaaPoista
  3. Hyviä oli suosittelen ehdottomasti :)

    VastaaPoista