tiistai 10. tammikuuta 2017

Couscous porsaanlihalla

Ainekset
400 g marinoituja porsaanlihasuikaleita 
1-2 tl chili- tai paprikajauhetta 
1 pussi g pakastevihanneksia 
5 dl kasvislientä (fondista tai kuutiosta) 
2 dl couscous-suurimoita 
Valmistusohje
1.     Lisää porsaanlihasuikaleet pienissä erissä pataan tai paistokasariin. Ruskista ne omassa rasvassaan joka puolelta kauniin värisiksi. Mausta ruskistuneet lihasuikaleet maun mukaan chili- tai paprikajauheella.
2.     Lisää pakastevihannekset ja jatka kypsentämistä pari minuuttia. Lisää kasvisliemi, kuumenna kiehuvaksi ja sekoita joukkoon suurimot. Anna seistä kannen alla viisi minuuttia. Sekoita ennen tarjoilua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti