perjantai 11. huhtikuuta 2014

Raviola kanan pataa

Säästyvien eurojen ja minuuttien kuvat vain silmissä vilkkuu kun tätä ruokaa kokkaa.
Ensimmäisenä vesi (öljyä ja suolaa!) kattilaan lämpenemään, kana kuumalle pannulle ja kesäkurpitsa kuutioiksi. Kesäkurpitsaa pilkkoessa kana ehtiikin hyvin jo kypsentyä, joten kesäkurpitsat pannulle kaveriksi ottamaan väriä ja pehmentymään.
Kanan ja kurpitsojen ollessa rauhassa pannulla voi leikata mukaan vaikkapa paprikaa tai mitä nyt keksiikään ja iskeä nekin sinne. Loraus soijaa, pari lusikallista pestoa ja kansi päälle.Tuorepastaa ei tarvitse keittää kuin kolme minuuttia eikä muuten sekuntiakaan yli, joten kannattaa laitella pastat kiehumaan vasta kun kastike on jo valmis. Kolmessa minuutissa kasvikset ehtivät ottaa makua pestosta itseensä ja sitten vain raviolit lävikön läpi ja soossi ja pasta sekaisin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti