8 lehtitaikinalevyä 2 isoa porkkanaa 1 sipulia 2 kanamuna 1 rkl öljyä 2 tl pippurista yrttimaustetta 1 tl suolaa 2 rkl. huoneenlämpöistä voita - Kuori ja paloittele porkkanat ja sipulit.Kuullota sipuleita pannulla. Höyrytä porkkanat kypsiksi. Keitä kanamunat 7 min.Laita porkkanaat sekoitusastiaan , paloittele haarukalla.Sekoita joukkoon sipuli,voi sekä kuutioidut kananmunat. Ota lehtitaikinalevyt sulamaan .Kun ne ovat sulaneet, halkaise ne kolmeksi palaiseksi. Kannelle tee viilot. Asettele jokaiselle noin reipas teelusikallinen täytettä ja purista kansi kunnolla kiinni.Voitele kanamunalla ja paista 225 ast. n.15 min. Tein myös pullataikina ja kun sitä täytettä jäi ,tein myös porkkana croissanteja |
Tervetuloa herkullisen maailman äärelle! Blogistani löydät käytännössä testatut ja tunnetut reseptit, jotka vievät makumatkalle Viron ja Suomen keittiöihin. Seikkaile ruoanlaiton taikamaailmassa kanssani, ja anna makunystyröidesi tanssia ilosta. Kiitos, kun olet mukana matkallamme herkullisten makujen parissa! Tervetuloa nauttimaan! Käy kurkistamassa minun ensimmäistä blogia : http://greatanne.blogspot.com
torstai 16. huhtikuuta 2015
Porkkana pasteijat
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti