torstai 16. huhtikuuta 2015

Porkkana pasteijat




8 lehtitaikinalevyä
2 isoa porkkanaa
1 sipulia
2 kanamuna
1 rkl öljyä
2 tl pippurista yrttimaustetta
1 tl suolaa
2 rkl. huoneenlämpöistä voita

Kuori ja paloittele porkkanat ja sipulit.Kuullota sipuleita pannulla. Höyrytä porkkanat  kypsiksi. Keitä kanamunat 7 min.Laita porkkanaat sekoitusastiaan , paloittele haarukalla.Sekoita joukkoon sipuli,voi sekä kuutioidut kananmunat.
Ota lehtitaikinalevyt sulamaan .Kun ne ovat sulaneet, halkaise ne kolmeksi palaiseksi. Kannelle tee viilot. Asettele jokaiselle noin reipas teelusikallinen  täytettä ja purista kansi kunnolla kiinni.Voitele kanamunalla ja paista 225 ast. n.15 min.

Tein myös pullataikina ja kun sitä täytettä jäi ,tein myös porkkana croissanteja 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti